Mai jos vă prezentăm noile modele de geci damă de iarnă, Colecția 2018. Vă puteți cumpăra online geci de damă de iarnă de la Zara, geci de damă de iarnă la H&M, geci damă lungi de iarnă 2018, geci de damă Bershka 2018, geci de damă iarnă cu blană, geci damă de la Takko Fashion, geci damă de fâș de iarnă, geci damă de iarnă de la Reserved, geci de damă ieftine de iarnă 2017/2018, geci de damă de iarnă parka, geci de damă de iarnă Pull and Bear, Geci damă de iarnă Stradivarius și multe altele.

Geacă de damă Colecția 2018 Tally Weijl SJAPEREDO, de culoare neagră și cu mâneci scurte. Model de geacă de iarnă de damă scurtă și cu glugă cu blană.

Geacă de damă de iarnă impermeabilă și groasă OcassionKS-0333. Modeșl de geacă de iarnă pentru femeu cu imprimeu, prevăzută cu glugă îmblănită.

Geacă de damă de iarnă parka impermeabilă și călduroasă Miss Selfridge Petites, îmblănită pe interior, confecționată din bumbac, cu cordon în talie.

Geacă de damă de iarnă Zara 7522/283, model de jacheetă matlasată și cu mâneci lungi, cu guler înalt, cu sistem de închidere cu fermoar.

Blană de damă elegantă de iarnă de culoare verde, cu sistem de închidere cu nasturi, aceasta are o croială dreaptă, potrivită pentru ținute office.

Geacă de damă lungă de iarnă din fâș impermeabil și prevăzută cu cordon în talie – 155333-BLUE, de culoare albastră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă cu umplutură cu puf Hilfiger Denim DW0DW00504. Model de geacă de damă scurtă de iarnă de fâș groasă și rezistentă la frig.

Geacă de damă de iarnă scurtă tip Biker de la Bershka BSHK6447/407, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu blană la guler.

Geacă de damă groasă de iarnă și cu glugă cu blană, cu buzunare mari încheiate cu fermoar. Model de geacă impermeabilă și căptușită pe interior.

Geacă de damă scurtă de iarnă cu blană și cu inserții de piele ecologică. Model de jachetă de damă elegantă de iarnă cu guler înalt și cu fermoar argintiu.

Geacă de damă scurtă de fâș de iarnă PrettyGirl S-033028, de culoare verde și cu mâneci lungi, cu trat de vatelină, cu buzunare practice.

Geacă de damă de iarnă de la Takko Fashion matlasată și impermeabilă, de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă ieftină de iarnă de la Bershka Tara Black, realizată din fâș, scurtă, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă de iarnă matlasată și cu glugă cu blană Haily’s Cleo, realizată din material de fâș impermeabil, de culoare bleumarin și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă lungă modernă și cu blăniță artificială de la Foggi 171-FG0DA3547. Model de geană de damă cu aspect mulat, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă parka de iarnă cu blană sintetică și glugă de la Pull and Bear. Model de geacă dreaptă, de culoare albastră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă lungă de iarnă GUESS by Marciano, de culoare verde și cu mâneci lungi, realizată din material impermeabil, prevăzută cu buzunare funcționale.

Geacă de damă de iarnă de la H&M, model de geacă cu guler ridicat, cu blană, realizată din material impermeabil, cu buzunare încăpătoare.

Geacă de damă de iarnă neagră cu glugă mare cu blană de culoare roșie. Pe interior este prevăzută cu blană, se închide cu fermoar.

Geacă de damă ieftină de iarnă de la Zara, prevăzută cu glugă cu blană, de culoare verde și cu mâneci lungi, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă scurtă de iarnă de fâș Ellesse SGS02683, de culoare gri deschis și cu mâneci lungi, model de geacă de iarnă cambrată.

Geacă de damă scurtă de fâș de iarnă Pepe Jeans PL401247, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu fermoar, cu buzunare practice.

Jachetă de damă de iarnă din lână de la Yokko Fashion, de culoare neagră și cu mâneci lungi, prevăzută cu motive florale.

Geacă de damă parka de iarnă lungă  TALLY WEiJL 383127, model de geacă de damă cu glugă cu blană, de culoare neagră și cu mâneci lungi, elastică în talie.

Geacă de damă scurtă de iarnă din piele naturală, cu guler îmblănit, aspect mulat pe corp, cu sistem de închidere cu fermoar, cu buzunare practice în părțile laterale.

Geacă de damă lungă de iarnă cu guler cu blană, realizată din material impermeabil. Model de jachetă de iarnă pentru femei de culoare neagră și cu mâneci lungi, căptușită pe interior.

Geacă scurtă de damă realizată din piele ecologică de la Stradivarius, model de geacă stil biker, cu sistem de închidere cu fermoar, cu buzunare încheiate.

Geacă de damă scurtă de iarnă de culoare grena și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar. Este realizată din fâș.

Geacă de damă de iarnă groasă și lungă, realizată din material de fâș impermeabil, Kokka. Model de geacă de iarnă de damă cu glugă cu blană.

Geacă de damă groasă de iarnă de la Adidas, realizată din material de fâș impermeabil, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu o curea în talie.

Geacă de damă de iarnă îmblănită și cu glugă, realizată din material rezistent la frig, căptușită pe interior, aceasta dispune de buzunare practice în față.

Jachetă de damă de iarnă cu glugă de la Reserved, prevăzută în părțile laterale cu glugă, are mâneci lungi, se închide în față cu capse. Este potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă lungă de iarnă cu guler cu blană, realizată din material gros și impermeabil, de culoare albastră și cu mâneci lungi, cu un cordon în talie, cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă scurtă de iarnă de la BSB fashion, model de geacă aviator, de culoare metalică, prevăzută cu buzunare, aceasta are o croială dreaptă și aspect lejer.

Geacă de damă groasă de iarnă de la C&A din material de fâș impermeabil, prevăzută cu glugă. Model de heacă scurtă de iarnă pentru femei cu aspect mulat. Aceasta are atașată în talie o curea elastică cu cataramă metalică.

Gecaă groasă și lungă de iarnă de la Guess Jeans W74L77.W94J0, model de geacă cu glugă îmblănită, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din material rezistent la vânt și frig.