Gecile si jachetele sunt piesele de rezistenta in sezonul rece, fiind cele mai cautate produse toamna si iarna. In colectia de mai jos de geci dama toamna/iarna 2019/2020 vei gasi modele deosebite, in diverse culori, cu design si imprimeuri indraznete. Vei avea posibilitatea sa-ti cumperi geci lungi de iarna foarte calduroase, care vor tine frigul la distanta, geci impermeabile si foarte rezistente la ploaie, geci scurte moderne de toamna cu aspect stramt, geci de club sau elegante/office.

Oleta HJ58KMN, geacă de damă lungă de iarnă din fâș impermeabil, cu glugă cu blană detașabilă, cu buzunare practice.

Tally Weijl BH25LK, geacă de damă scurtă de toamnă, iarnă groasă și prevăzută cu glugă, de culoare albastră, model de geacă cu guler ridicat.

Edwina JH64NU Sunshine, geacă de damă călduroasă de toamnă, iarnă de culoare roșie, cu glugă cu blană, prevăzută în talie cu șnur pentru ajustare.

Geacă de damă lungă și groasă de iarnă de la Mango, realizată din material gros și prevăzută cu glugă, de culoare kaki.

Winona YG57VS, geacă de damă de toamnă din denim cu blană ecologică, potrivită pentru ținute casual, cu buzunare.

Jaunita HT47LKU, geacă de damă de toamnă, iarnă cu motive tradiționale, asimetrică, cu mâneci tip clopot, realizată din material matlasat.

Margaret NY85VCS, geacă de damă groasă și călduroasă de culoare galbenă, lungă și cu glugă cu blană, din fâș impermeabil.

Geacă de damă scurtă de toamnă, iarnă călduroasă, cu vatelină, are o croială dreaptă și dispune de glugă.

Mildred VHU357B, jachetă de damă scurtă de toamnă, iarnă cu manșete din blană, cu guler înalt, potrivită pentru ținute elegante.

Doris JK58MNHY, geacă de damă lungă de iarnă călduroasă din fâș impermeabil, prevăzută cu glugă și buzunare practice.

Bernice NJU54GBS, geacă de damă modernă de toamnă cu animal print, prevăzută cu blană la guler, are o croială mulată pe corp.

Barbara HU65NY, geacă de damă parka de iarnă groasă și călduroasă cu blană ecologică, de culoare roșie, cu sistem de îmchidere cu fermoar.

Haily’s GV62NW, geacă de damă de iarnă matlasată impermeabilă, prevăzută cu glugă îmblănită, căptușită, cu buzunare practice.

Minnie KB56MU Desigual, geacă de damă scurtă de toamnă, iarnă cu curea în talie, realizată din material matlasat, de culoare neagră.

Wilma MK85CVS, geacă de damă scurtă de toamnă, iarnă din fâș impermeabil, de culoare verde în degrade, cambrată pe corp, cu buzunare cu fermoar.

Sophie HJ58MKU, geacă de damă lungă și groasă de iarnă prevăzută cu glugă îmblănită, mulată pe corp, din material impermeabil, cu șnur în talie.

Loretta BHY852LKQ, geacă de damă scurtă de toamnă de culoare crem și căptușită pe interior, realizată din fâș matlasat, rezistentă la vânt.

Verna DK95MUG, geacă de damă groasă de iarnă de fâș de culoare albastră, cu glugă cu blană, are mâneci lungi, căptușită pe interior.

Zara JUH526MKJ, geacă de damă de toamnă, iarnă scurtă și groasă, confecționată din fâș impermeabil, căptușită, cu buzunare practice pe exterior.

Roberta BHT86LKD, jachetă de damă de toamnă scurtă casual cambrată pe corp, de culoare roșie, cu sistem de închidere cu capse și fermoar.

Caroline HNY58MNA, geacă de damă lungă de iarnă impermeabilă și cu glugă cu blană, cu broderie decorativă, pe interior este căptușită.

Lydia FVB85LKM, geacă scurtă de damă de toamnă prevăzută cu glugă, cu blană detașabilă, potrivită pentru ținute casual.

Dorothea MKD94KHY, jachetă de toamnă casual pentru femei, de culoare neagră, cu glugă îmblănită, în talie dispune de șnur pentru ajustare.

Laverne NHR58LKB, jachetă de damă de toamnă modernă de culoare neagră, cu nasturi decorativi, mulată pe corp.

Luella NUJH64LKD, jachetă de damă elegantă de toamnă, iarnă de culoare roșie, cu model floral din dantelă, cambrată pe corp, cu buzunare funcționale.

Jewell YKV657NGY, geacă de damă de iarnă scurtă groasă cu glugă cu blană, de culoare albastră, impermeabilă, potrivită pentru ținute casual.

Teresa NUK63KMS, jachetă de damă office scurtă de toamnă, iarnă din lână matlasată groasă, prevăzută cu guler tunică, cu buzunare practice.

Priscilla KVX64LKM, geacă de damă impermeabilă groasă de culoare maro, cu cordon în talie, dispune de buzunare, are o croială dreaptă.

Gracie NBV36 Gipsy, geacă de damă de toamnă, iarnă din piele naturală, mulată pe corp, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Carmela FBNH96, jachetă de damă elegantă neagră de toamnă, iarnă, cu blană la guler și mâneci, cambrată pe corp.

Rhoda NHJ95KG, geacă de damă scurtă modernă de toamnă, iarnă cu aspect lucios, prevăzută cu blană, potrivită pentru ținute casual.

Jachetă de damă elegantă scurtă Elisabeta Franchi, confecționată din bumbac.