Gecile si jachetele sunt piesele de rezistenta in sezonul rece, fiind cele mai cautate produse toamna si iarna. In colectia de mai jos de geci dama toamna/iarna 2018/2019 vei gasi modele deosebite, in diverse culori, cu design si imprimeuri indraznete. Vei avea posibilitatea sa-ti cumperi geci lungi de iarna foarte calduroase, care vor tine frigul la distanta, geci impermeabile si foarte rezistente la ploaie, geci scurte moderne de toamna cu aspect stramt, geci de club sau elegante/office.

Geacă de damă scurtă de fâș matlasată de culoare roșie, cu inserție de blană, prevăzută cu blană, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă scurtă de fâș impermeabilă și călduroasă, de culoare vișinie și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar, cu manșetă elastică în talie.

Geacă de damă impermeabilă Mango FDQA, de culoare gri și cu mâneci lungi, confecționată din material de fâș, model scurt, cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă scurtă de toamnă neagră și confecționată din piele ecologică SunShine DSW45, cu sistem de închidere cu fermoar, potrivită pentru ținute casual.

Geacă de damă de fâș de toamnă Only KNW5836, prevăzută cu glugă, scurtă, cu sistem de închidere cu fermoar, cu buzunare exterioare.

jachetă de damă de fâș scurtă Blauer QZSR58, aceasta are un aspect slim fit, model de geacă cu umplutură, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă scurtă de toamnă/iarnă din material de fâș rezistent la apă, cu bandă elastică în talie și la mâneci, scurtă.

Geacă de damă scurtă Biker de toamnă, confecționată din piele ecologică, de culoare neagră și cu mâneco lungi.

Geacă de damă lungă de iarnă de fâș și cu glugă Only FDQ8J, de culoare neagră și cu aspect mulat pe corp, model ge geacă impermeabilă.

Jachetă de damă rezistentă la apă și vânt Nike JHG8569, de toamnă, de culoare neagră și cu mâneci lungi, impermeabilă, cu o croială dreaptă.

Geacă de damă de toamnă/iarnă realizată din piele ecologică și cu blană, de culoare verde, cu fermoar asimetric, căptușită cu blană.

Geacă de damă parka de toamnă/iarnă Haily’s, prevăzută cu glugă cu blană, de culoare neagră și căptușite cu blană pe interior.

Geacă de damă scurtă de fâș de toamnă/iarnă Top Secret FDQ47, de culoare roz și cu mâneci lungi, impermeabilă și rezistentă la vânt.

Geacă de iarnă călduroasă și impermeabilă JACK WOLFSKIN, prevăzută pe exterior cu 4 buzunare, cu glugă detașabilă.

Jachetă de damă de toamnă Vince Camuto, potrivoită pentru ținute casual, cu curea în talie, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă de toamnă/iarnă scurtă Stradivarius KQAZ178258, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu capse, prevăzută cu buzunare mari pe exterior.

Jachetă de damă de iarnă călduroasă și impermeabilă LFM/FDE58, prevăzută cu mâneci 3/4, realizată din material de fâș, cu terminație tricotată.

Vestă de damă de fâș de iarnă prevăzută cu glugă de la Adidas, mulată pe corp și impermeabilă, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă scurtă de fâș  The North Face, de culoare mov și cu mâneci lungi, impermeabilă, de toamnă, cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă lungă de toamnă/iarnă prevăzută cu glugă de la Medicine, de culoare roșie și impermeabilă, cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă cu glugă Nike KQLS/486, impermeabilă și scurtă, de culoare portocalie și cu mâneci lungi, cu buzunare pe exterior.

Geacă de damă groasă și călduroasă de toamnă/iarnă, scurtă, e culoare neagră, prevăzută cu o curea în talie, realizată din material impermeabil.

Jachetă de damă scurtă de toamnă prevăzutp cu blană la guler, confecționată din lână matlasată, cu sistem de închidere cu fermoar.

Geacă de damă impermeabilă de toamnă/iarnă Vero Moda Sally, realizată din material de fâș și prevăzută cu glugă cu blană, scurtă și dreaptă.

Cardigan de damă lung de iarnă cu motive tradiționale, realizat din material tricotat, cu buzunare pe exterior, are o croială lejeră.

Geacă de damă scurtă de damă de culoare verde și cu guler îmblănit Guess Jeans, cu aspect mulat pe corp, cu sistem de închidere cu fermoar asimetric.

jachetă de damă de iarnă groasă, călduroasă și impermeabilă, cu cordon elastic în talie, de culoare neagră, cu căptușeală.

Geacă de damă scurtă galbenă de toamnă Sense WQA5896F, realizată din material de fâș, cu o croială dreaptă, potrivită pentru ținute casual.

Jachetă de damă Parka de toamnă Blanchi Porte, confecționată din bumbac, de culoare roz și cu mâneci lungi, prevăzută cu șnur în talie.

Jachetă de damă elegantă de toamnă Voglia JHG7825, de culoare neagră și realizată din jacard, cu croi cloș și sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de damă lungă de iarnă de fâș și cu glugă Mahoni DSW58/GF, de culoare neagră, impermeabilă, cu un cordon în talie.

Geacă de damă roșie scurtă de toamnă/iarnă Guess Jeans JHGW8569, prevăzută cu glugă cu blană, realizată din fâș impermeabil.

Jachetă de damă de toamnp prevăzută cu blană, de culoare neagră, cu sistem de închidere cu fermoar, are o croială lejeră.

Geacă de damă de toamnă scurtă stil Biker Nouriso WQ54FD, de culoare neagră și cu mâneci lungi, cu sistem de închidere cu fermoar.

Jachetă de damă lungă din piele naturală Guess Marciano, de de culoare roșie și cu mâneci lungi, cu cordon în talie, model elegant.
Cod:Colecții2018/2019