Avem plăcerea și bucuria să vă prezentăm noile modele de geci și jachete de damă din #Colecția Toamnă/Iarnă 2017, piese cu prețuri începând de la 45 de lei, adică pe toate buzunarele.

Mai jos găsești geci de toamnă scurte și lungi, potrivite pentru ținute casual, dar care pot fi purtate în drum spre birou.

Geacă de damă de iarnă cu glugă Vero Moda 10179237, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din material de fâș.

Geacă de damă lungă de iarnă Top Secret S-031998-1, prevăzută cu cordob în talie, de culoare albastră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă cu vatelină și cu glugă Zee Lane Denim ZL18F-2001-BLACK, realizată din material de fâș, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă de fâș impermeabil Vero Moda Marga 361368, materialul acesteia este matlasat, prevăzută cu glugă cu blană.

Geacă de iarnă de damă groasă și călduroasă, de culoare neagră și cu mâneci lungi, realizată din material de fâș, cu buzunare practice.

Geacă.jpg 5

Geaca de damă de toamnă ONLY Primus Black este confecționată din poliester, se mulează pe corp, în față se închide cu fermoar, iar în lateral dispune de buzunare practice.

Geacă de damă de iarnă de fâș Answear WA17.KUD025, de culoare verde și cu mâneci lungi, cu guler ridicat, confecționată din fâș impermeabil.

Palton de damă elegant de iarnă Roxanne, de culoare grena și cu mâneci lungi, confecționat din lână, cu sistem de închidere cu nasturi.

Geacă de damă lungă de iarnă din fâș impermeabil Zee Lane Denim ZL18F-2002-BLACK, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de toamnă-iarnă cu glugă îmblănită Haily´s Penelope 359694, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă de damă de iarnă cu inserție cu blană ecologică Verra S-032594-1, de culoare roșie și cu mâneci lungi, este realizată din material gros, cu glugă detașabilă.

Geacă de damă călduroasă de iarnă Abbela 16193, de culoare neagră și cu mâneci lungi, confecționată din material de fâș, cu închidere cu fermoar

Geacă de damă de iarnă de fâș sport Adidas Performance Helionic Down Hooded BQ1935, din material de fâș, de culoare neagră și cu mâneci lungi.

Geacă.jpg 15

Geacă de damă de toamnă confortabilă Guess W73L57-W8QJ0, de culoare neagră, model biker, se închide în față cu fermoar metalic.

Geacă.jpg 16

Jachetă de damă elegantă de toamnă Albertta LFM, de culoare galbenă, prevăzută cu cordon în talie, aceasta are un croi mulat pe corp.

Geacă.jpg 17

Geacă de damă lungă de toamnă foarte practică Urban Classics, prevăzută la spate cu glugă îmblănită. Această jachetă este pentru toamnâ/iarnă.

Geacă.jpg 18

Geacă de damă scurtă de toamnă ieftină Vero Moda Gina Aurora, realizată dintr-un material satinat, are mâneci lungi și se închide cu fermoar în față.

  • Contact: coton.info@gmail.com;
  • Autor: @Claudia;
  • Contact;
  • Ne poți urmări și pe pagina de Facebook căutând @Coton.ro;
  • Suntem prezenți Instagram și Google+
  • Cod articol: GCJCHT15978523