Magazinul Lensa vine în sprijinul locuitorilor din zona Ilfov prin deschiderea unui nou showroom în Balotești, pe Calea București 2Bis, fiind al 17-lea deschis anul acesta și al 32-lea din toată rețeaua.

Și ca să nu fie o simplă lansare de punct de lucru, cei de la Lensa vor sărbători deschiderea oferind premii garantate primilor 60 de clienți  și vouchere în valoare de 50 și 100 de lei pentru soluții oftalmologice Systane.

Am aruncat o privire pe →pagina Lensa, aceștia oferind consultație optometrică, consult optometric complet gratuit cu rezultatul gata imediat, în mai puțin de 30 de minute și rame de vedere, ochelari de soare și lentile de contact.

De asemenea, în showroom Lensa Balotești se pot face plățile în rate la produsele achiziționate, montaj gratuit, garanție de 2 ani la rame și 6 luni garanție de acomodare.

Magazinul de optică Lensa, cel mai mare din România, oferă o gamă variată de ochelari de soare, de vedere de la cele mai renumite branduri, rame ochelari de vedere și consultații gratuite.

Branduri comercializate: Fossil, Polarizen, Hugo Boss, Ray Ban, Tommy Hilfiger, Versace, Dolce&Gabbana, Michael Kors

Te-ar mai putea interesa