Da, cu toții așteptăm sezonul estival, soarele, plaja, așa că vă facem câteva recomandări de costume de baie damă online 2018, modele super moderne, cu imprimeuri interesante, realizate din materiale de calitate superioară.
Mai jos găsești costume damă de baie, Colecția 2018, compuse din două piese sau costume de baie întregi.

Costum de baie de damă cu slip brazilian, de culoare galben, compus din 2 piese, STRSH-S-035452-2, realizat din material elastic.

Costum de damă de baie modern compus din 2 peiese Etna RIO90GST_001, accesorizat cu detalii aurii, de culoare negru, cu zona taliei și marhinile elastice.

Costum de baie de damă din 2 piese Answear 80-BID00L, cu model cu imprimeu în dungi, confecționat din elastan, cupele cu inserții elastice.

Costum de baie de damă modern compus din 2 piese, de culoare galben și albastru, STRSH –  S-035446-1, cu slip brazilian.

Costum de baie de damă întreg de culoare turcoaz și cu aplicații decorative M&Co, cu bretele ajustabile și detașabile, cu dublură detașabilă.

Costum de baie de damă cu slip brazilian și compus din 2 pieste STRSH-S-035453-2, de culoare galben și cu imprimeu floral, prevăzut cu sutien triunghi.

Costum de damă de baie cu un aspect moderrn, compus din 2 piese, Etna-BARBAD81_323, de culoare mov și cu imprimeu floral, cu un slip confortabil.

Costum de baie de damă ieftin online, Mulan Bogas, compus din 2 piese, realizat dintr-un material plăcut la atingere.

Palero lung de plajă realizat dintr-un material vaporos, care poate fi purtat peste costumul de baie, material transparent, voal.

Costum de baie de damă modern din 2 piese și cu cupe întărite WildF SW510-55, cu slip normal, brazilian, de culoare mov și negru.

Costum de damă de baie la reduceri, compus din 2 piese, sutien și slip, CbStore  CBF01, de culoare albastru și cu imprimeu floral multicolor.

Costum de baie de damă sport întreg Adidas 4921-BID015, de culoare albastru, realizat din material elastic și plăcut la atingere.

Costum de baie de damă de culoare roz și compus din 2 piese Maxx FCB193794CMD, cu sutiec cu cupe întărite, cu slip cu o croială clasică.

Costum de baie de damă compus din 2 piese și cu imprimeu tropical WFD – SW1177-12, cu cupe întărite cu burete, cu chilot clasic și căptușit.

Costum de baie de damă modern și compus din 2 piese GlowSiren Pink 21344-1, de culoare alb și roz, cu bretele detașabile, cu bikini care se leagă în lateral.

Costum de baie modern pentru femei STRSH – S-035436-4, compus din 2 piese, de culoare galben și cu imprimeu floral, cu slip normal, cu bust buretat.

Costum de baie de damă compus din 2 piese Sunset Green 1183, cu model cu imprimeu abstract, realizat din material elastic.

Costum de baie de damă întreg cu efect modelator Miradonna Athena, de culoare albastru și cu imprimeu modern, realizat din material elastic.

Costum de baie de damă sport compus din 2 piese Adidas Performance Solid Beach CV4654, de culoare roz, confecționat din elastan, cu sistem de închidere la spate, cu bretele subțiri.

Costum de baie de damă din 2 bucăți, slip și sutien, Lorin 4921-BID114, de culoare galben și cu imprimeu, cu sistem de închidere cu clemă.

Costum de baie de damă de culoare roșu și compus din 2 piese, accesorizat cu paiete, realizat dintr-un material plăcut la atingere, cu fundă.

Costum de baie de damă întreg cu imprimeu floral viu și multicolor Cosita Linda S-035513-1, cu inserții de broderie, realizat din material plăcut la atingere.

Costum de baie de damă de firmă Just Cavalli 18179, compus din 2 piese, confecționat în Italia, cu model cu imprimeu.

Sutien de baie cu imprimeu floral, prevăzut cu șnur la ceafă, confecționat din nailon și elastan, de culoare negru, albastru și roz.

Costum de baie de damă din Colecția 2018 compus din 2 piese Margarita L2150_, cu model cu imprimeu, prevăzut cu cupe ferm întărite, cu circuit elastic.

Costum de baie de damă întreg super sexy WDF- SW1197-1122, de culoare alb și necu, cu imprimeu în dungi, prevăzut cu decolteu adânc.

Costum de damă de baie de culoare negru și compus din 2 piese Lorin 4921-BID10N, prevăzut cu cupe rigizate, confecționat din elastan.

Costum de baie de damă din 2 bucăți Burano 10758, cu model cu imprimeu grafic multicolor, realizat din material ușor elastic.

Costum de baie de damă cu slip brazilian STRSH – S-035440-1, compus din 2 piese, cu bust buretat și bretele ajustabile.

Costum de baie de damă sport din 2 piese Adidas Performance BJ9830, de culoare alb și negru, cu bretele subțiri, cu sistem de închiderre la spate.

Costum de baie de damă pentru sâni mari ZoeB15, compius din 2 piese și cu imprimeu floral multicolor, acesta se închide cu sistem metalic.

Costum de baie de damă cu imprimeu floral și cu un design super sexy, WF-SW1219-148, compus din 2 piese, prevăzut cu bretele subțiri, reglabile și detașabile.

Costum de baie de damă întreg de culoare negru Seafolly 4921-BID0MO, prevăzut cu cupă moale, cu finisaje decorative.

Pareo de plajă de culoare alb, realizat din material de voal semitransparent, vaporos și cu aspect larg.

Costum de baie de damă de culoare albastru și compus din 2 piese, cu slip brazilian, realizat din material ușor elastic și plăcut la atingere.

 

Te-ar mai putea interesa