Va oferim 10 modele de  coliere de diverse materiale si culori,  placate cu aur alb, din argint sau metal simplu si cu pietre pretioase.

Bijuterii ZaraBijuterii Zara.jpg 1

 

1. Colier Zara auriu SIMETTE GOLDEN, cu aplicatii decorative si lant metalic.

2. Colier Zara argintiu LIES SILVER cu aplicatii decorative din metal

Coliere argintColiere argint.jpg 1

 

3. Colier cu perle de cultura albe, negre si inchizatoare din argint. Decorat cu: perle de cultura, reutate bijuterie: 28,3 g , lungime: ajustabila: 46 cm – 51 cm , diametru perla: 4 mm, 8 mm

4. Colier din argint placat cu aur cu agat verde, Compozitie: argint 925‰ verificat si marcat la ANPC, placat cu aur, decorat cu: agat verde, cristale, greutate bijuterie: 9,8 g

Coliere onlineColiere online.jpg 1

 

 

 

5. Colier Love Red Rubin 3 carate Argint. Distins şi elegant, acest colier aduce în prin plan cristalul oval Simulated Red Ruby, cuprins de o centură bătute în cristale de zirconiu,  cel mai fidel substitut al diamantului, cu dublă refracţie a luminii.

6. Colier Flower Mystic Topaz Natural Argint. O bijuterie de vis, în formă de floare, cu efect de curcubeu şi benefic purtătoarei sale, un cadou ce va atribui un plus de culoare şi o strălucire radiantă femeii importante din viaţa dumneavoastră!

Bijuterii aur albcoliere cu diamante

 

7.  Colier din aur alb si cu piatra diamant LRY248

8. Colier LRY264m culoarea aurului: culori combinate, piatra: Diamant si Rubin, 18K

Coliere bijuterii dama ieftineColiere bijuterii dama ieftine.jpg 1

 

9. Colier auriu Abstraction. Colier fashion placat cu aur de 14k, prezinta figuri geometrice ovale placate de asemenea cu aur de 14k cu aspect patinat.

10. Colier argint Inimi Eterne. Colier de argint .925, placat cu rodiu, reprezentand sase inimioare legate intre ele, iar trei fiind impodobite superb cu pietricele clare CZ.