Ne-am gândit să vă facem câteva recomandări de completare a garderobei de toamnă cu câteva modele de cămăși de sezon, pe care să le porți la ținute casual. Cămășile de mai jos sunt confecționate din bumbac, cu mâneci lungi, pe care le poți asorta cu o pereche de pantaloni sau blugi casual și pe deasupra acestora cu o jachetă scurtă.
camasi       camasi.png 1
Două cămăși casual pentru bărbați, cu mâneci lungi, croi simplu și aspect lejer. Ambele sunt confecționate din bumbac, se închid cu nasturi, iar cea din stânga dispune de buzunare.
Le puteți asorta cu una din aceste perechi de blugi sau pantaloni casaul
camasi barbati 2015        camasi barbati 2015.png 1
Două modele de cămăși de toamnă iarnă pentru bărbați foarte practice și moderne, confecționate din bumbac, stil casual, cea din dreapta cu imprimeu. Le puteți purta cu mânecile suflecate. Sunt de la Carisma și Calvin Klein.
camasi barbati online    camasi barbati online.png 1
Două cămăși bărbătești foarte masculine și lejere, confecționate din bumbac cu manedci lungi, ce se închid cu nasturi. Sunt de la Just Cavalli și Original Penguin.
camasi barbati      camasi barbati.jpg 1
Vă mai recomandăm două cămăși frumoase pentru bărbați, cu un design modern, de la Alcott și Bonprix. Sunt confecționate dintr-un material de calitate superioară și pe care poți purta în oraș la o plimbare cu prietenii.
camasi.jpg 1        camasi
Cămăși de toamnă pentru bărbați, cea din stânga este în carouri cu mâneci lungi, cea din dreapta este o cămașa de blugi lejeră de sezon ce are un croi simplu și aspect strâmt, ambele sunt prevăzute cu buzunare.

camasi barbati    camasi barbati.jpg 1
Cămăși bărbați online de toamnă cu mâneci lungi, stil casual smart, acestea pot fi purtate atât pentru ținute casual, cât și la birou. Cămășile sunt confecționate din bumbac și au aspect slim.
camasi     camasi.jpg 1
Cămăși pentru bărbați casual cu mâneci lungi, de culoare bleumarin, în carouri, cea din dreapta dispune de glugă și este confecționată dintr-un material gros, potrivită pentru sezonul toamnă iarnă.

Te-ar mai putea interesa