O cămașă din denim trebuie să o ai în garderobă, aceasta te scoate din încurcătură, îți oferă un confort sporit și aspect de actualitate.

Îți prezentăm noi modele de cămăși de damă de blugi, denim de primăvară/vară Colecția “Scarlett” cu mâneci scurte și lungi, cămăși de damă ieftine de la Zara, H&M, Pull & Bear, cămăși subțiri din denim.

 

Cămașă de damă din denim dreaptă și cu mâneci lungi Noisy May ALLORA, de culoare albastră, confecționată din bumbac.

Cămașă damă de blugi albastră cu volănașe și mâneci 3/4 de primăvară-vară Top Secret VANDANA, potrivită pentru ținute casual.

Cămașă de damă din denim de primăvară cu mâneci lungi, de primăvară, confecționată din bumbac, Mango Violeta DDeea.

Cămașă de damă lungă de blugi, din denim de la magazinul H&M, de primăvară, de culoare albastră și cu buzunare la piept, cu mâneci lungi.

Cămașă de damă de blugi cambrată cu mâneci lungi Stephanie, confecționată din bumbac, cămașă cu șnur la mâneci.

Cămașă damă din denim de primăvară cu mâneci lungi G-Star Raw HGKDSW589, de culoare albastră, potrivită pentru ținute casual.

Cămașă de blugi damă cambrată și cu model floral Joes Jeans Rosalin, de culoare albastră și cu mâneci lungi, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă din denim ieftină de la magazinul Pull&Bear, de culoare albastră și cu o croială largă, cu mâneci lungi, confdecționată din bumbac.

Cămașă de blugi de damă casual regular fit Replay London JGLDE, dec culoare albastră și cu mâneci lungi, de primăvară-vară.

Cămașă de damă de vară de blugi cu mâneci scurte, volănașe și imprimeu floral, model de cămașă subțire din denim, Desigual Lorra 

Cămașă de damă de vară de blugi subțire și vaporoasă, de culoare albastră și cu mâneci lungi, casual, cu tivul rotunjit, Maxine DFHGDS

Cămașă de blugi de vară lungă de damă de la magazinul Zara, de culoare albastră, cămașă subțire și cu o croială largă.

Cămașă de damă de blugi – denim ieftino online de la Reserved, de culoare albastră și cu mâneci lungi, confecționată din bumbac subțire.

Cămașă damă din denim de primăvară cu mâneci lungi și confecționată din bumbac Desigual WDVFGH47, de culoare albastră, cu buzunare la piept.

Cămașă de blugi damă lungă ieftină și la reduceri, model dec cămașă tinerească, de culoare albastră și cu mâneci lungi, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă de blugi la reduceri cu 67%, cămașă jeans damă cu mâneci lungi, magazinul Cropp, confecționată din bumbac.

Cămașă damă denim, jeans cu mâneci lungi de primăvară s.Oliver, de culoare albastră și confecționată din bumbac.

Cămașă de blugi, denim de damă de vară cu mâneci scurte, de culoare albastră și cu o croială lejeră, confecțopmnată din bumbac.

Cămașă de damă de blugi, jeans ieftină online, la prețul de doar 38 de Lei, cu mâneci lungi, confecționată din bumbac.

Cămașă de damă din denim de la magazinul Next, la prețul de doar 143 Lei, de culoare albastră și confecționată din bumbac.

Cămașă de damă de firmă din denim, jeans de la Elisabeta Frnchi, de primăvară-vară, de culoare albastră, confecționată din bumbac și cu mâneci lungi.

Cămașă damă de blugi la reduceri, de culoare albastră și confecționată din bumbac, cu mâneci șlungi.