Update: Dragele noastre, vă întâmpinăm cu noi modele de adidași de damă de primăvară 2021. Mai jos găsiți câteva zeci de modele de adidași damă de la cele mai cunoscute branduri: Nike, Adidas, Puma, Pepe Jeans sau Lacoste, adidași de damă de iarnă ieftini online.  V-am selectat modele de pantofi sport de damă cu imprimeu floral, cu sclipici sau simpli, pentru toate gusturile.

Pantofi sport de damă de primăvară din piele întoarsă și material textil, de culoare verde militar, cu sistem de închidere cu șireturi.

 • Adidași de damă cu talpă plată și sculptată;
 • Pe interior sunt căptușiți

Adidași de damă Puma Smash de primăvară de culoare roz somon si din piele întoarsă, cu talpă plată, dotați cu tehnologia soft foam.

Pantofi sport pentru femei New Balance din piele naturală întoarsă cu înălțimea de 10,5 cm, de culoare negri, cu talpă durabilă.

 • Adidași damă New Balance cu talpa de 3,5 cm;
 • Cântăresc 209 g;
 • Cu plasă pentru aerisire

Pantofi sport de damă SKECHERS de primăvară, vară de culoare mov, confecționați din material textil, model Slip-on, aceștia cântăresc 184 g și au înălțimea de 12 cm.

Adidași de damă ieftini de primăvară de culoare bej, la prețul de 139,90 Lei, confecționați din piele întoarsă ecologică.

 • Adidași pentru femei cu talpă plată;
 • Cu sistem de închidere cu șireturi;
 • talpa exterioară din caciuc

Pantofi sport pentru femei Adidas X ANGEL CHEN SL 7600 W AC din piele întoarsă, cu talpă plată, cu talpă interioară BOOST, căptușiți cu material moale.

Pantofi sport de damă de primăvară cu talpă plată, de culoare albi, căptișiți pe interior.

 • Adidași damă de primăvară din piele naturală;
 • Talpa exterioară din cauciuc durabil

Adidași ieftini pentru femei cu talpă de 5 centimetri, la la prețul de 60,72 Lei, confecționați din piele ecologică, prevăzuți cu talpă aderentă.

Pantofi sport de primăvară, vară pentru femei ușori și confortabili, căptușiți pe interior cu material textil moale.la prețul de 99 Lei.

 • Adidași de damă ieftini verzi cu talpă plată;
 • Au sistem de închidere cu șireturi

Pantofi sport Flavia Passini de damă din piele naturală și de culoare bej, aceștia cântăresc 346 g, cu lățimea 11 cm, iar pe interior sunt căptușiți cu material textil moale.

Adidași de damă verzi și cu talpă de 4 centimetri, confecționați din material textil, pentru sezonul de primăvară.

 • Adidași de damă cu sistem de închidere cu catarame;
 • Pe interior sunt căptușiți cu material textil

Pantofi sport Pepe Jeans pentru femei de culoare roșii și cu talpă joasă, confecționați din piele naturală și sintetică, aceștia cântăresc 262g

Pantofi sport de damă de culoare mov și realizați din material textil cu o talpă durabilă, pe interior sunt căptușiți cu material textil.

 • Adidași de damă de primăvară la prețul de 149,90 Lei;
 • Talpa exterioară este din cauciuc

Adidași de damă Pepe Jeans de culoare negri, confecționați din piele ecologică, cu aspect de piele de șarpe, pe interior sunt căptușiți cu material textil

Pantofi sport Puma pentru femei de culoare gri, cu talpă cu spumă EVA, confecționați din material sintetic și textil, cu talpă plată.

Pantofi sport de damă confecționați din piele naturală întoarsă, prevăzuți cu perforații în partea din față, aceștia dispun cu căptușeală EVA moale.

Adidași de damă de primăvară din piele ecologică, de culoare negri, cu talpă plată și perforații, cu talpa de 4 centimetri.

Pantofi sport pentru femei cu animal print, realizați din imitație de piele, prevăzuți cu talpă ușoară, la prețul de 109 Lei.

Adidași de damă albi Flavia Passini din piele naturală, cu înălțimea de 12 cm, cu talpă cu spumă EVA, cu o greutate de 294 g.

Pantofi sport pentru femei de culoare roz de primăvară, la prețul de 129 Lei, confecționați din material textil, cu talpă plată de 4 centimetri.

Pantofi sport de damă Guess din material sintetic și textil, cu talpă plată, de culoare maro și roz, căptușiți pe interior cu material textil.

Adidași de damă de primăvară la prețul de 119 Lei, realizați din material textil și sintetic, cu spumă pentru amortizare.

Pantofi sport Nike pentru femei de culoare roz deschis, cu sistem de închidere cu șireturi, pe interior sunt căptușiți cu material textil.

Adidași de damă clasici din piele naturală, de culoare albaștri, Colecția Primăvară 2021, cu sistem de închidere cu șireturi.

Pantofi sport Geox Spherica de damă de culoare negri, confecționați din piele naturală și material sintetic, căptușiți pe interior, cu talpă plată.

Pantofi sport Adinna pentru femei cu talpă plată, din piele ecologică, la prețul de 89 Lei

Adidași de damă negri de primăvară, vară cu inserții decorative.

Adidași de damă U.S. Polo Assn de primăvară din piele naturală, de culoare bej, cu talpă plată, pe interior căptușiți cu material textil.

Pantofi sport pentru femei NIKE React Escape pentru alergare cu profil jos, de culoare roz, cu sistem de închidere cu șiret.

Adidași de damă Adidas Superstar W FX6101 de primăvară din piele naturală și de culoare albi, cu tală plată, cântăresc 324g și au o înălțime de 11cm.

Pantofi sport negri pentru femei din piele ecologică și material textil, au o talpă confortabilă și stabilă, prevăzuți cu spumă pentru amortizare.

Adidași de damă Le Coq Sportif de primăvară cu talpă plată și confecționați din piele întoarsă, au o greutate de 320 g, prevăzuți cu talpă cu spumă EVA, cu lățimea calapodului de 10.5 cm.

Pantofi sport Reebok din piele naturală întoarsă pentru femei, cu talpă plată, aceștia sunt pe interior căptușiți cu material textil moale, iar talpa exterioară oferă stabilitate.

Adidași de damă Nike AIR FORCE 1 AN20 GS de primăvară de culoare albaștri și cu talpă plată, confecționați din piele, pe interior sunt căptușiți, iar talpa exterioară este realizată din material sintetic.

Pantofi sport pentru femei de culoare negri și cu șireturi groase, confecționați din material textil și piele ecologică, cu talpă robustă.

Adidași de damă de primăvară Gina galbeni la prețul de 99 Lei, confecționați din piele ecologică, talpa acestora este foarte rezistentă la șocuri.

Pantofi sport pentru femei de culoare negri, la prețul de 129,90 Lei, cu talpă confortabilă, confecționați din material textil și piele ecologică.

Adidași de damă SKECHERS de primăvară din piele ecologică, de culoarea bronzului, dotați cu tehnologia Memory Foam Air Cooled, au o greutate de 334 g și înălțimea totală este de 12 cm.

Pantofi sport Puma cu talpă joasă și plată pentru femei, confecționați din piele naturală întoarsă, de culoare roz, aceștia dispun de vârf rotund și rigizat, cu branț moale SoftFoam.

Adidași de damă ieftini de primăvară de culoare albi, la prețul de 55,92 Lei, confecționați din piele ecologică și material textil, cu sistem de închidere cu șireturi.

Pantofi sport Versace Jeans pentru femei de culoare negri, cu plasă tricotată pentru aerisire, model de adidași slip-on și cu talpă wedge, căptușiți cu material texti.

Adidași damă de primăvară Puma R78 36886702 de culoare roz și cu talpă plată, prevăzuți cu tehnologia SOFT FOAM, aceștia sunt confecționați din piele ecologică și material textil.

Pantofi sport ieftini pentru femei de culoare turcoaz, cu talpă plată, la prețul de doar 99,90 Lei, confecționați din material textil ușor elastic.

Adidași de damă 4F din piele întoarsă și cu talpă plată, de culoare gri, cu perforații pentru respirabilitate, aceștia dispun de branț cu EVA pe interior.

Pantofi sport pentru femei de culoare bej și la prețul de 139 Lei, confecționați din imitație de piele, cu sisem de închidere cu șiret.

Adidași de primăvară damă NIKE de culoare roz pentru ținute de stradă, aceștia au sistem de închidere cu șiret, iar pe interior sunt căptușiți cu material textil.

Pantofi sport Sigrida pentru femei de culoare negri, confecționați din piele ecologică, prevăzuți cu talpa de 3 centimetri, la prețul de 9 de Lei.

Adidași de damă din piele ecologică întoarsă la prețul de 109 Lei, accesorizați cu fermoar metalic într-o parte, prevăzuți cu talpa de 5 centimetri.

Pantofi sport Remonte pentru femei confecționați din piele ecologică, de culoare albi, dotați cu talpă EVA intermediară pentru amortizare la impactul cu solul.

Adidași damă puma de primăvară albi din material sintetic și textil, cu aplicații roz și galben, aceștia sunt căptușiți pe interior cu material textil moale.

Pantofi sport Skechers de damă roșii cu talpă plată și ușoară, realizați din material textil rezistent, cu talpa exterioară din cauciuc.

Adidași de damă confortabili cu platformă ieftini, de culoare negri, la prețul de 109 Lei, confecționați din material textil, pe interior sunt căptușiți, iar talpa exterioară este realizată din material sintetic.

Pantofi sport de vară Le Coq Sportif de damă de culoare bleumarin, cu talpă plată, au sistem de închidere cu șireturi, personalizați cu logo.

 

Te-ar mai putea interesa