Va recomandăm la început de săptămâna câteva modele de geci și paltoane de damă la reduceri, haine ce trebuie să le ai în garderoba ta în acest sezon. Mai jos găsești piese vestimentare pentru toate gusturile și buzunarele, geci de damă de fâs, groase și călduroase,  cu croi lung sau scurt, paltoane de damă office, confecționate din lâna sau alte materiale. Sperăm să va placă produsele selectate.

paltoane dama la reduceri  geci dama

Două modele de geci și paltoane de damă adorabile pe care le poți cumpăra la reduceri. Paltonul Ladonna este o piesă irezistibilă, cu un design modern și feminin, iar geaca din dreapta este foarte practică, lejera și călduroasă. Este lungă, confecționată din poliester și care dispune de glugă.

paltoane dama online      geci dama la reduceri iarna

Protejează-te de temperaturile scăzute cu aceste haine de iarnă, pe care le poți cumpăra la preț redus. Paltonul din stânga este unul deosebit, ideal pentru ținute office, confecționat din lâna și poliester. Geaca din dreapta este o piesă foarte practică, ușoară și confortabilă, realizată din poliester și vâscoză. Pe interior este căptușită, dispune de glugă și se închide cu fermoar.

reduceri geci dama iarna 2015  paltoane dama la reduceri

Două modele de geci și paltoane de iarnă pentru femei froarte frumoase, practice și lejere. Geacă din stânga este confecționată poliester și acril, este semi lungă, cu guler îmblănit. Paltonul din dreaptă este unul elegant, dintr-un material gros și fîn la atingere, cu cordon atașat în talie.

geci dama online ieftine   geci dama online ieftine.jpg 1

Fără discuție că jachețele de iarnă de mai sus sunt foarte frumoase, feminine și cu personalitate. Cumpără-le în plin sezon de iarnă la reduceri. Geacă din stânga este scurtă, ideală pentru o ținută casual de sezon și pe care o poți asorta cu o pereche de jeanși. Geacă din dreaptă este o haină de iarnă foarte tinerească, din material gros, prevăzută cu cordon elastic în talie.

geci dama iarna 2015.jpg 2  geci dama iarna 2015.jpg 1

Geci damă de iarnă din poliester și are umplututa sintetică, cu guler și glugă detașabila cu blăniță neagră. Mânecile au terminația tricot, modelul fiind prevăzut cu buzunare laterale și clapetă cu închidere capșa. Croi activ ce urmăreste linia corpului feminin. Fermoar de închidere turnat

reduceri geci dama iarna  paltoane dama la reduceri

Două modele de haine damă de iarnă foarte frumoase, călduroase și moderne, cele poți îmbrăca în acest sezon cu încredere. Geacă de iarnă de damă din stânga este cu glugă detasabilă cu șnururi, încheiere cu fermoar și este cu umplutură din puf și pene

geci dama online ieftine  geci dama online ieftine.jpg 1

Două geci damă de iarnă frumoase și funcționale, ideale pentru a ține frigul la distanță. Jachetă din stânga este o haină foarte practică, confecționată dintr-un material foarte rezistent, prevăzută cu glugă, sistem de închidere cu fermoar și cu un cordon în talie.

geci dama online de iarna    geci dama iarna 2015.jpg 1

Modele de geci călduroase de iarnă pentru femei ce sigur nu vei mai avea nicio problemă în privință temperaturilor scăzute. Geaca de iarnă din standa este confecționată din nylon, are glugă, materialul fiind impermeabil. Jacheta din dreapta este o haină foarte confortabilă, practică, prevăzută cu buzunare și cordon în talie.

paltoane dama online la reduceri     geci dama iarna online

Un palton elegant, pe care îl poți purta în drum spre birou, de culoare albastră cu mâneci lungi. Geaca de iarnă din dreapta este călduroasă, comodă și modernă, are capișon și gât înalt și care este evidențiată cu o centură din același material

 

 

Te-ar mai putea interesa