De Black Friday 2017, pe partea de fashion, gecile, jachetele și paltoanele de iarnă sunt printre cele mai căutate produse atât de către femei, cât și de bărbați. Magazinele online de haine vin în Vinerea Neagră cu reduceri masive la aceste produse, aplicând discount-uri cu până la 85% mai mici din prețul lor inițial. Mai jos găsești magazine care vor face reduceri de Black Friday la aceste produse. Că să puteți vedea ofertele complete, dați click pe poză sau link

StarShiners este magazinul ce comercializează geci damă de iarnă de la branduri precum Mexton, LaDonna, Fofy sau Ocassion. De Black Friday 2017 vor fi reduceri de până la 70% la aceste produse.

ZOOT vine de Black Friday 2017 cu promoții de nerefuzat la gecile pentru femei, vor tăia prețurile cu până la 65% din prețul lor inițial. Aici vei găsi haine de la Puma, Northland sau Le Coq Sportif.

Magazinul Answear, cel mai mare magazin online cu haine de la Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull and Bear, vă oferă și în acest an cu reduceri semnificative de Black Friday, aplicând discount-uri cu până la 80% la haine și accesorii.

Magazinul Kurtmann îți oferă de Black Friday 2017 reduceri de până la 70% la geci și paltoane de damă de iarnă de la branduri precum Glamours, Mango, Zara sau Stradivarius.

Reduceri de Black Fryday 2017 de până la 70% la geci și paltoane de damă de iarnă de la magazinul DyFashion.

InPuff este magazinul ce v-a obișnuit cu promoții consistente de Black Friday. Veți găsi jachete și paltoane la reduceri.

Magazinul Fashiondays va practica prețuri cu până la 85% de Black Friday la aceste produse. Vei putea să-ți cumperi jachete de iarnă din piele naturală.

Magazinul Bodosport vă întâmpină de Black Friday 2017 cu reduceri de seamă la geci de damă sport de la Puma, Adidas sau Nike.


Zonia  vă întâmpină de Black Friday 2017 cu reduceri la peste 5000 de geci de damă, marea majoritate aparținând unor branduri cum ar fi Puma, Adidas, Nike, Lee Cooper sau Pepe Jeans.

Bogas intră în hora reducerilor de fashion, oferind o gamă foarte variată de geci de damă la reduceri de BF 2017.

LaFemme va aplica discount-uri de până la 80% la jachete și geci pentru femei. Au pe stoc câteva modele foarte șic, ce le poți purta pentru plimbări urbane, cât și pentru ținute office.

FashionAgenda oferă de Black Friday reduceri cu până la 70% la geci frumoase, călduroase și lejere pentru femei.