Horoscop vineri 13 martie 2015

Horoscop 13 martie Berbec
Se anunta o zi activa, in care esti dornic sa-ti depasesti diverse limite in zona cunoasterii. Entuziasmul de a cauta in permanenta ceva diferit va fi totusi in dauna constantei, fiind cu usurinta distras catre alte si alte subiecte tentante. Tendinta catre impulsivitate si reactiile rapide pot fi mai usor gestionate daca devii mai atent la mesajele intuitive, care de astazi se fac simtite mult mai usor.

Horoscop 13 martie Taur
Emotiile pot influenta anumite decizii care presupun gestionarea unor bani sau bunuri comune, insa ai curajul necesar de a gasi solutii noi de abordare, bazate pe experientele trecute. In ceea ce priveste proiecte de viitor, este indicat sa fii cat se poate de realist, a evita neclaritatile si mai ales, sa te adaptezi senzatiilor  mai mult sau mai putin incurajatoare sau pe care le detectezi in mediile sociale.

Horoscop 13 martie Gemeni
Mercur, planeta comunicarii isi schimba vibratia si influenteaza urmatoarele trei saptamani zona socio-profesionala. Esti avantajat daca lucrezi in mediul artistic, daca te folosesti de crearea imaginilor vizuale, dar poti fi si confuz in exprimare, neatent, imprastiat. Tine cont de aceste aspecte, acum fiind intens implicat in punerea in miscare a unor proiecte sau parteneriate de suflet.

Horoscop 13 martie Rac
Poate iti vine greu ca astazi sa lucrezi dupa un program clasic, preferand mai degraba sa-ti urmezi rapid intuitia si inspiratia de moment, astfel furnizand solutii cu care poti impresiona superiorii. Anumite chestiuni personale, active de aproximativ trei saptamani, au nevoie de o reevaluare, mai ales daca sunt legate de o deplasare peste hotare sau de studii de aprofundare.

Horoscop 13 martie Leu
Tentatia de a incerca anumite speculatii de natura financiara este astazi prezenta dar si necesitatea de a face rapid unele ajustari in relatia cu o persoana apropiata. Desi este un rastimp in care poti trece mai usor peste anumite lucruri, ar fi indicat sa acorzi o mare importanta acelor presentimente interioare si de a nu te lasa convins de argumente care nu fac decat sa-ti hraneasca o viziune idealista asupra lucrurilor.

Horoscop 13 martie Fecioara
Relatia cu cei apropiati si in special cu partenerul de cuplu poate atinge in urmatorul interval un nivel de comunicare emotionala foarte subtil, aproape telepatic. Ar fi indicat sa te folosesti de aceasta abilitate de a te acorda usor la atmosfera mediului din jur precum si de nivelul crescut de intuitie, fara a insa a te lasa influentat, mai ales daca vizezi discutii cu familia legate de bani sau mosteniri.

Horoscop 13 martie Balanta
Activitatile alaturi de partenerul tau par mult mai captivante zilele acestea, cand simti nevoia de a iesi din rutina, de a face ceva deosebit. Nu duci lipsa de inspiratie, si desi la serviciu atmosfera poate deveni cam haotica, gasesti rapid raspunsul potrivit la orice situatie. Totusi, atentia sporita la ce informatii transmiti si cui este recomandata pentru a evita eventuale incurcaturi.

Horoscop 13 martie Scorpion
Astazi ai ocazia de a-ti pune toate talentele in joc pentru a furniza rezultate rapide si inedite la locul de munca. Metodele clasice de lucru sau de exprimare nu se muleaza pe stilul tau, asa ca daca esti implcat cu tot sufletul, rezultatele se vor vedea imediat. In dragoste insa, esti din ce in ce mai idealist si romantic, dornic de a te cufunda impreuna cu fiinta iubita in marele ocean al emotiilor.

Horoscop 13 martie Sagetator
Toate actiunile tale care privesc familia si mediul casnic vor fi de astazi puternic influentate de statusul emotional, iar asta poate fi, in functie de situatie, un lucru mai mult sau mai putin bun. Este bine sa fii constient de intuitiile tale, de capacitatea de a reactiona rapid,  pe moment, folosindu-le constructiv pentru a nu rata oportunitati dar si pentru a evalua mai atent anumite demersuri riscante.

Citeste mai departe pe Incomemagazin