Horoscop Joi 19 martie 2015

Horoscop Joi 19 martie 2015

Horoscop Berbec 19 martie 2015

Se pare astazi ca aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti în casa schimbari ce contribuie la îmbunatatirea atmosferei.Dupa-amiaza sunteti tentat sa cumparati un obiect de valoare. Va recomandam sa fiti cumpatat, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Nu neglijati odihna!

Horoscop Taur 19 Martie 2015

Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati în societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

Horoscop Gemei 19 martie 2015

Dimineata aveti o stare de spirit excelenta, astfel încât relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Aveti sanse de reusita în activitatile casnice si în societate. Singurul lucru care va nemultumeste este situatia financiara. În cursul serii, s-ar putea sa mergeti în vizita la prieteni. Va recomandam sa evitati glumele prea îndraznete.

Horoscop Taur 19 Martie 2015

Dimineata este posibil ca relatiile sentimentale sa fie mai tensionate. Nu va faceti griji! O ruda mai în vârsta va ajuta sa întelegeti ca asa-zisele probleme sunt create de o persoana invidioasa. Culegeti roadele unei investitii inspirate, încasând o suma considerabila. Aveti grija sa nu va extenuati!

Horoscop Leu 19 Martie 2015

Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteti sa finalizati tot ce ati început. Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarât sa întoarceti lucrurile în favoarea dumneavoastra. Va sfatuim sa profitati de toate ocaziile care va ies în cale.

Horoscop Fecioara 19 Martie 2015.

Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus. Dimineata intrati în posesia unui câstig financiar consistent si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va întelegeti bine cu prietenii. Va sfatuim sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Bonprix

Horoscop Balanta 19 Martie 2015.
Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si social. Colaborati foarte bine cu cei din jur si puteti avea succes în societate. Va recomandam sa va feriti de exagerari. Nu va asumati nici un risc, pentru ca puteti pierde o afacere rentabila!

Horoscop Scorpion 19 martie 2015.
Desi aveti o zi încarcata, reusiti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Lipsa banilor va deranjeaza, dar nu reprezinta un obstacol de netrecut. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie. Pentru hotarârile importante, consultati-va cu partenerul de viata!

Horoscop Sagetator 19 Martie 2015

Reusiti sa rezolvati o problema sentimentala care nu va da pace de la o vreme. Dimineata, un prieten va propune sa intrati într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti câstiga bine. Spre seara plecati în vizita la prieteni, împreuna cu persoana iubita.

Horoscop Capricorn 19 Martie 2015.

Puteti avea succes într-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de îngrijorare. Totusi, nu faceti cheltuieli prea mari!

Horoscop Varsator 19 Martie 2015

Se pot produce schimbari importante, mai ales pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va întâlniti cu persoane importante. Dupa-amiaza faceti o investitie pentru camin. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten de familie.

Horoscop Pesti 19 Martie 2015

Survin mai multe schimbari de program. Nu va faceti griji, pentru ca totul va iesi bine! Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana mai în vârsta, care va ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata în problemele casei. Evitati disputele cu o femeie!