Horoscop

Berbec
O zi in care conflictul dintre planul metal si cel emotional este accentuat. Poti fi extrem de analitic intr-un moment si mult prea irascibil mai apoi. Evident, ai nevoie de echilibru interior, insa, d aceasta data, hobby-ul preferat nu iti va fi de ajutor. In schimb, poti alege sa iti notezi nemultumirile sau ideile intr-un jurnal; abia zilele viitoare vei putea alege ce anume comunici celorlalti si ce nu.

Taur
Relatiile de familie trec printr-o noua schimbare; aspectul format de Jupiter si Uranus, alaturi de prezenta Lunii in cea de-a patra casa a horoscopului tau solar, au rolul de a accentua si de a accelera fie producerea a unor animozitati, fie rezolvarea rapida si neasteptata a unor probleme vechi, bine inradacinate. Indiferent de situatie, este recomandat sa nu reactionezi in urma instinctului de moment.

Gemeni
Atragi norocul si sansa in orice moment. O zi in care nu-ti lipseste acea exuberanta de care oricine are nevoie pentru a simti ca traieste. Poti inventa o multitudine de noi concepte, astazi, atat timp cat nu te lasi „otravit” de negativismul din jurul tau. O zi in care poti initia acele schimbari pe care de mult ti-ai propus a le face.

Rac
Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard. Desi ultimii ani te-au „obisnuit” cu tot felul de stari interioare, care mai de care mai ciudate – de la agitatie pana la spaima, aminteste-ti ca, uneori, a actiona doar de dragul actiunii nu este deloc ceva constructiv. Incearca sa ramai ancorat in propria-ti lume, cat mai mult timp, posibil.

Leu
Esti deschis oricaror propuneri, astazi. Cel putin asa se pare… In principiu, nimeni nu te poate condamna pentru bucuria cu care te manifesti, desi unora li s-ar putea parea ca esti prea plin de sine. Fii, insa, flexibil si adapteaza-te circumstantelor de moment. In dragoste, ceea ce pare a fi o oportunitate, astazi, are toate sansele sa devina o scena de lupta, ulterior.

Fecioara
Astazi nu-ti lipseste protectia Divina. Tot ajutorul subtil de care ai nevoie va fi precum un vant prielnic. De aici si puterea de a actiona pentru a-ti face viata un mic paradis. Toate tensiunile de care ai avut parte la locul de munca pot fi acum eliminate. In ceea ce priveste relatiile personale, incearca sa nu te lasi santajat sau pacalit.

Balanta
Se pare ca nu vei putea sa petreci prea mult timp in solitudine, astazi. Si asta deoarece toti prietenii tai te vor alaturi de ei, n-ai incotro si trebuie sa fii parte integranta din anturajul tau. Cu toate acestea, a-ti respecta promisiunile facute si a-ti onora responsabilitatile, trebuie sa fie litera de lege pentru tine, astazi. Sunt posibile schimbari neasteptate in relatia de cuplu.

Citeste mai departe pe Income Magazin