Îți prezentăm cele mai noi modele de ghete de damă de iarnă ieftine și botine ieftine, Colecția Toamnă/Iarnă 2017, cu prețuri începând de la 49.99 Lei

Ghete de damă ieftine de iarnă îmblănite pe interior Timic, de culoare kaki și confecționate din pieșle ecologică împermeabilă.

Ghete de damă de iarnă cu platformă și îmblănite pe interior, accesorizate cu ciucuri, s.Oliver KR5896

Botine de damă de iarnă groase și ieftine, cu blană pe interior, impermeabile, cu tocuri plate, Answear K1760108

Ghete de damă de iarnă cu talpă joasă Oakoui, de culoare negre și confecționate din piele naturală, potrivite pentru ținute casual.

Ghete de damă ieftine de iarnă cu talpă joasă, îmblănite pe interior, confecționate pe exterior din piele ecologică impermeabilă, Daria MTR

Ghete de iarnă de damă din piele naturală Lumberjack, prevăzute cu o talpă joasă și confortabilă, cu inserție elastică.

Ghete de damă casual de iarnă de culoare grena și realizate din piele ecologică, DOROTHY, cu sistem de închidere cu șiret în față și fermoar în lateral

Ghete de iarnă de damă călduroase Pieces Parrisa, de culoare negre și cu blană artificială, realizate pe exterior dintr-un material textil impermeabil și rezistent la vânt.

Ghete de damă sport de iarnă Pepe Jeans Gable PLS30567-926, confecționate pe exterior din piele naturală, pe interior fiind căptușite cu material textil.

Ghete de iarnă de damă confortabile și călduroase DCH 1111233, de culoare maro și confecționate pe exterior din material sintetic, potrivite pentru ținute lejere.

Ghete de damă casual de iarnă din piele naturală Jana 8.8.26221.39.001.BLACK, de culoare negre, model rezistent și impermeabil

Ghete de damă ieftine de iarnă la 49.99 Lei A00031075-01-MAR, de culoare maro și îmblănite, cu sistem de închidere cu șireturi.

Botine de damă de iarnă elegante Visto MDLT, de culoare argintii, potrivite pentru ținute de birou, confecționate din piele ecologică.

Ghete de damă de iarnă îmblănite, călduroase și confecționate din piele naturală ARA DK4852399, prevăzute cu o talpă anti-alunecare.

Bocanci de damă de iarnă din piele naturală Timberland Killington A19JH, confecționați din piele naturală, de culoare galbeni.

Ghete de damă de iarnă ieftine cu talpă joasă, la 89 Lei, de culoare negre, confecționate din piele ecologică, Amendra MTR.

Ghete de damă de iarnă înalte din piele naturală, de culoarea coniacului, model stil bocanc, Octavia Urban Shoes, căptușite pe interior cu piele.

Ghete ieftine de iarnă de damă foarte rezistente la apă, confecționate din piele ecologică, de culoare albastre, cu talpă exterioară foarte rezistentă.

Ghete de iarnă de damă cu blană pe interior MMM CA111 BLACK, realizate din piele ecologică, model de ghete de iarnă ieftine înalte, potrivite pentru ținute casual.

Ghete de iarnă de damă din piele naturală înalte Tamaris Agatha, acestea sunt foarte rezistente, înalte, căptușite cu material textil de calitate superioară.

Bocanci de damă de iarnă impermeabili din piele naturală Timberland 6 Inch Premium A13HV, de culoare roșii, cu sistem de închidere cu șiret.